Vilka screeningtester finns det?

1 min läsning

Vilka screeningtester finns det?

Minusrelateradesidor

Rapportera eventuella ovanliga födelsemärken eller förändringar i huden till din läkare och diskutera om du har ökad risk för hudcancer.

Den amerikanska Preventive Services Task Force (USPSTF) har kommit fram till att det inte finns tillräckligt med bevisföratt rekommendera för eller emot rutinmässig screening (total kroppsundersökning av en läkare) för att hitta hudcancer tidigt. Denna rekommendation är för personer som inte har en historia av hudcancer och som inte har några misstänkta mol eller andra fläckar. Rapportera eventuella ovanliga mol eller förändringar i huden till din läkare. Tala också med din läkare om du löper ökad risk för hudcancer.

Mer information finns i USPSTF:s screening för hudcancer: Consumer Guide Riktlinjer-pdf[PDF-90KB] och besök National Cancer Institute s hudcancerscreening.

Senaste av Blog

Har du diabetes, övervikt eller fetma?

Dialiv är appen för alla med diabetes. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll och få stöd när du behöver det.

Dialiv är appen för alla med diabetes, övervikt eller fetma. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontrollen.

Nu med Blodsockerkit!