Nytt

Tandläkare Catarina Wahlin, Trollhättan

Öppettider

| Mån 07:15 – 17:00 | Tis 07:30 – 17:15 | Ons 07:15 – 16:00 | Tor 07:30 – 16:15 | Fre 07:15 – 13:30

Tjänster

Saknas

Tandläkare Catarina Wahlin, Trollhättan

Söker du tandläkare i Trollhättan? Ring och boka en tid. Vi gör sedan en undersökning av dina tänder. Vårt mål är att göra ett riktigt bra arbete som gör dig nöjd. Du får alltid kostnadsförslag på eventuella behandlingar. Vi tar gärna emot dig som är tandvårdsrädd.

Förutom svenska talar vi engelska på mottagningen. Vi bedriver allmäntandvård, estetisk tandvård och tandhygienistbehandlingar.

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Då kan vi erbjuda Tandvårdskonto. Prata med oss på mottagningen.

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.