Nytt

Tandläkare Carin Martin AB, Karlstad

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 17:00 | Fre 08:00 – 12:00

Tjänster

Saknas

Tandläkare Carin Martin AB, Karlstad

Nya patienter är välkomna. Med yrkesskicklighet, lång erfarenhet och vårt mjuka handlag med patienter som grund erbjuder vi dig en kvalificerad tandvård. Vi har stor erfarenhet av både konventionell tandvård och sjukhustandvård. Har du andra speciella behov hjälper jag dig gärna till de rätta specialisterna.

Praktiken ligger i Läkarhuset mitt i centrala Karlstad, på Drottninggatan 19 1 tr. Ring och boka tid när som helst under dagen, vi tar alltid emot ditt samtal.

Måndag- Torsdag 08.00-17.00

Telefon: 054-153085

Mobil: 0702-563225

cm@carinmartin.se

Ring och boka tid när som helst under dagen, vi tar alltid emot ditt samtal. Telefon 054-153085

Mobil 070-2563225

Information till patienter

Nya patienter är välkomna. Med yrkesskicklighet, lång erfarenhet och mitt mjuka handlag med patienter som grund erbjuder jag dig en kvalificerad tandvård. Jag har stor erfarenhet av både konventionell tandvård och sjukhustandvård. Har du andra speciella behov hjälper jag dig gärna till de rätta specialisterna.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.