Nytt

Tandläkare Behzad Sharifi Vålberg, Vålberg

Öppettider

| Mån 07:30 – 18:00 | Tis 07:30 – 15:00 jämn vecka | Tis 07:30 – 16:00 ojämn vecka | Ons 08:00 – 17:00 | Tor 07:30 – 15:00 | Fre 08:00 – 15:00

Tjänster

Saknas

Tandläkare Behzad Sharifi Vålberg, Vålberg

Friska tänder hela livet med Vålbergsteamet!

Våra ledord är Engagemang, Erfarenhet och Service. Vi arbetar med förebyggande tandvård hos både vuxna och barn för att skapa en bra munhälsa. Vi arbetar i team där hela teamet är engagerad i patientens tandvård. Vi lägger stor vikt på förebyggande tandvård där våra tandhygienister och profylaxtandsköterskor spelar en viktig roll. Praktiken är en del av Praktikertjänst och vi är anslutna till Försäkringskassan. Vi har gått Praktikertjänsts 3 åriga verksamhetsutvecklingsprogram ADDERA med fokus på relationen mellan tandvårdsteamet och patienten i syfte att skapa en god långsiktig tandhälsa och högkvalitativ vård.

Hos oss kan hela familjen få tandvård. Vi erbjuder fri barn- och ungdomstandvård t o m det år patienten fyller 19 år. Vi har nära samarbete med tandregleringsklinik i Karlstad. En specialist kommer till oss en gång per termin för konsultation.

Information till patienter

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Då kan vi erbjuda Tandvårdskonto. Prata med oss på mottagningen.

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.