Nytt

Tandläkare Annahita Staf, Göteborg

Öppettider

| Mån 07:30 – 17:00 | Tis 07:30 – 19:30 | Ons-Tor 07:30 – 17:00 | Fre 07:30 – 15:00

Tjänster

Saknas

Tandläkare Annahita Staf, Göteborg

Hos oss får du alltid ett vänligt och personligt bemötande. Kvalitet, omtanke och professionellt omhändertagande har högsta prioritet. Vi månar om dig som patient och strävar efter att du ska känna dig lugn och trygg. Det gör att många tandvårdsrädda är patienter hos oss.

Att det ska se bra ut i munnen är naturligtvis en självklarhet. Vi satsar därför lite extra på estetisk tandvård. Vi kan även erbjuda behandling med laser, implantatbehandling och utför också tandreglering med Inman aligner och Invisalign.

På mottagningen finns tandhygienist.

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Då kan vi erbjuda Tandvårdskonto. Prata med oss på mottagningen.

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.