Nytt

Sundets Läkargrupp, Bjärred

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 19:00 | Lör 09:00 – 13:00 Akuta fall | Sön 09:00 – 13:00

Tjänster

Sundets Läkargrupp, Bjärred

Här får du hjälp med vanliga sjukdomar, såväl akuta som kroniska, och vi har möjlighet att göra hembesök när du inte kan komma till mottagningen. Vi arbetar med förebyggande hälso- och sjukvård och erbjuder bland annat hälsokontroller, hjälp att gå ner i vikt samt rökavvänjning. Vi har ett nära samarbete med specialister inom kardiologi, ortopedi, barnmedicin, psykiatrin samt Försäkringskassan med flera.

Vi är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité. Vi prioriterar förebyggande hälsoarbete. Vi erbjuder så långt som möjligt kontinuitet och möjlighet att vid varje icke akut besök träffa samma läkare.

Vi erbjuder kontakt med distriktsköterskor, sjuksköterskor, diabetessköterska, undersköterska, sjukgymnaster, kiropraktor, arbetsterapeut samt äldrevårdsmottagning och psykolog. Kostnaden för besök och undersökningar är samma som på vårdcentralen. Frikort gäller.

Nu kan du som är listad hos oss enkelt träffa en av våra läkare på distans. Allt du behöver är ett BankID och en internetuppkopplad dator, surfplatta eller mobil. Du hittar den digitala mottagningen på vår hemsida.

Information till patienter

Provtagning, drop in fr 07.30

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.