Nytt

Sunderby Sjukhus, Södra Sunderbyn

Öppettider

| Mån-Sön 06:00 – 22:00

Tjänster

Saknas

Sunderby Sjukhus, Södra Sunderbyn

Sunderby sjukhus är kompetenscentrum för hela Norrbottens sjukvård. Sjukhuset är länssjukhus med specialistfunktioner men är också närsjukhus för luleåbor och bodensare.

Vid Sunderby sjukhus bedrivs både akut och planerad verksamhet inom alla specialistområden utom thorax- och neurokirurgi.

Förlossningsavdelningen är den största norr om Uppsala med drygt 1 900 födslar per år. Sjukhuset tar hand om alla akuta operationer i länet, utom av patienter från Malmfälten.

Våren 2011 började Sunderby sjukhus ta emot läkarstuderande som genomför de tre sista åren av sin utbildning på sjukhuset. Sammanlagt 60 läkarkandidater, på olika nivåer; studerar samtidigt vid sjukhuset.

Sjukhuset har cirka 2500 anställda och omkring 380 vårdplatser.

Varje dag:

– utförs 80-90 operationer

– kommer 70-90 patienter till akutmottagningen

– besöker 650-700 personer sin läkare

– får 550-600 personer sjukvårdande behandling

Vi ger dig ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande dygnet runt

Information till patienter

Innanför huvudentrén hittar du information och reception. Personalen hjälper dig att hitta till kliniker och mottagningar samt till den service som finns på sjukhuset, till exempel apotek, restaurang och kiosk.

Avgifterna för parkeringen vid Sunderby sjukhus:

Måndag-söndag klockan 00-24

En timme: 8 kronor

Ett dygn: 70 kronor

En vecka: 180 kronor

Motorvärmare ingår i priset.

Det går att betala med de flesta kort och även kontanter.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.