Stocksunds vårdcentral

OBS! ÄNDRING AV TID FÖR VACCINERING MOT INFLUENSA OCH LUNGINFLAMMATION MÅNDAG TILL FREDAG 9:30-10:30 tag med legitimation, ha lämpliga kläder och anmäl er i receptionen. Välkomna!

Distriktssköterskemottagning drop in
vardagar kl 09,30-10,30 utan tidsbokning.
Vid önskemål om annan tid så är du välkommen att boka på 08-123 397 50 eller boka via Mina vårdkontakter eller vår app Alltid öppet.

Välkommen!

Äldremottagning
Vi är en godkänd Äldremottagning. Läs mer om Äldremottagning i Stockholms läns landsting på nedanstående länk:  http://www.1177.se/Stockholm/Regler-och-rattigheter/Aldremottagning/

Vi är en liten välfungerande vårdcentral belägen vid Stocksunds Torg. Enheten omfattar husläkar- och distriktssköterskemottagning, psykolog samt bra samarbete med närliggande primärvårdsrehab. Barnavårdscentral finns på Mörby vårdcentral. Bokning av tider till läkare, sjuksköterska och psykolog kan göras via appen Alltid öppet.
Välkommen på Drop in hos sköterskor vardagar 9:30-10:30 för borttagning av stygn, injektioner, sårvård för mindre sår, blodtryckskontroller, vaccinering mot TBE, hepatit a/b.

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Husläkarverksamhet

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.