Stiftelsen Vidarkliniken, Järna

Öppettider

| Mån-Fre 08:30 – 16:00

Tjänster

Saknas

Stiftelsen Vidarkliniken, Järna

Region Skånes avtal om Medicinsk rehabilitering med antroposofisk inriktning är för vuxna personer boende i Skåne med framför allt tumörsjukdom, långvariga smärtsymtom, stressrelaterad psykisk ohälsa, neurologiska- och invärtesmedicinska sjukdomar samt palliativt vårdbehov.

Den medicinska specialistvårdsrehabiliteringen ska syfta till att med antroposofiska metoder i samråd med patienten ge ett alternativ och vara ett komplement till traditionellt medicinsk rehabilitering och behandling.

Inom Vidar Rehab arbetar läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, psykolog, socionom, dietist, konstterapeut, läkeeuritmister samt badterapeut.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.