Stadsvikens hälsocentral

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Stadsvikens hälsocentral

Välkommen till oss på Stadsvikens vårdcentral, ditt självklara val om du önskar en centralt belägen vårdcentral med personal som har mångårig erfarenhet och hög kompetens. Vi är en komplett vårdcentral som tar hand om dig i livets alla olika skeenden. Välkommen in på vår hemsida för att se vilka vi är och hur du kan komma i kontakt med oss.

Information till patienter

Hälsocentralen är öppen 8-17. Tidsbeställning och akuta sjukdomsfall ring från kl 7.30 – 17.00, 0920-284800. För rådgivning vid sjukdom ring alltid 1177, där svarar de dygnet runt. En god hälsa – hela livet!

Hos oss får du ett bemötande byggt på respekt, helhetssyn och professionellt kunnande.Med respekt för våra allergiker

– kom doft- och rökfri!

.

I samma lokaler finns Jourcentralen Luleå.

Jourcentralens öppettider:

Lördag, söndag samt helgdagar kl. 10-17.

Jourcentralen har endast möjlighet att omhänderta akuta sjukdomsfall.

Vad som är akut sjukdom bedöms av sjuksköterska på 1177. Därför ska du alltid ringa till 1177 eller besöka www.1177.se innan du planerar att besöka jourcentralen för att få adekvata råd om rätt vårdnivå.

Patientavgift 300 kr. Gratis för barn upp till 20 år. Vi utför inte förlängning av sjukintyg, eller receptförnyelse, och inga medicinska utredningar startas eller genomförs på jourcentralen.

Information till besökare

Besökstider

Mån-Fre 08:00 – 17:00

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.