SSIH Vuxna, Specialistvården Västernorrland

Öppettider

| Mån-Sön 08:00 – 16:30

Tjänster

Saknas

SSIH Vuxna, Specialistvården Västernorrland

SSIH står för “specialiserad sjukvård i hemmet”. Genom SSIH kan du få vård i hemmet när du annars hade behövt vårdas på sjukhus. För dig som önskar vård i hemmet skapar vi en individuell vårdplan tillsammans. Vårdplanen beskriver dina vårdbehov och önskemål och hur dessa ska uppnås för att skapa trygghet för dig och dina närstående.Du som är ansluten till SSIH når oss på telefon 0660-899 89 varje dag 08.00-16.30. Vi arbetar helgfria vardagar och på helger kan du få rådgivning och stöd via telefon. Andra tider på dygnet ringer du 1177 för råd, eller det nummer som du fått till din jourhavande distriktssköterska.

I SSIH:s verksamhet arbetar läkare, specialistsjuksköterskor och sjuksköterskor. Vi är stationerade i Härnösand, Sollefteå, Kramfors, Sundsvall, Örnsköldsvik och Ånge och arbetar över hela länet. Vi hjälper till vid vissa typer av behandling som annars hade utförts på sjukhus och när svåra symptom uppkommer i palliativ vård.SSIH Vuxna samordnar vårdinsatserna tillsammans med andra vårdgivare och ger råd och stöd till patienter, närstående och vårdpersonal. För att du skall få en trygg och säker vård dygnet runt samverkar vi med kommunernas hemsjukvård. Det är din individuella vårdplan som ligger till grund för vår samverkan.

Information till patienter

Remisskrav

För att bli ansluten till SSIH behövs remiss från läkare.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.