Specialisttandvården Hallands sjukhus Varberg, Varberg

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 12:00 | Mån-Fre 13:00 – 17:00

Tjänster

Specialisttandvården Hallands sjukhus Varberg, Varberg

Specialisttandvården har särskilda resurser för dig med mer komplicerade behov eller som på grund av sjukdom, funktionshinder eller grav tandvårdsrädsla inte kan få tandvård någon annanstans. Till oss kommer du efter remiss från tandläkare eller läkare.

Specialisttandvården har ett nära samarbete med hälso- och sjukvården och andra tandkliniker såsom ex Folktandvården. Eftersom vi erbjuder en samlad specialisttandvård kan du som patient känna dig trygg och få träffa flera specialister vid samma besökstillfälle.

Utöver patientbehandling är forskning, utbildning och kvalitetsuppföljning centrala verksamheter inom Specialisttandvården.

Information till patienter

Anmäl dig gärna på vår ankomsterminal som finns i receptionen.

Vi tar emot patienter i alla åldrar på remiss från tandläkare eller läkare.

Våra lokaler ska vara tillgängliga för alla, därför ber vi dig undvika starka dofter när du besöker oss.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.