Specialistläkarna i Lund A Zaborowski

Öppettider

| Mån 08:00 – 17:00 | Tis-Ons 08:00 – 19:00 | Tor-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Specialistläkarna i Lund A Zaborowski

Specialistläkarna i Lund är precis som det låter, en klinik som har flertal specialister. Vi kan erbjuda bedömning och behandling inom följande specialiteter:

Kirurgi

Ortopedi

Urologi

Öron- Näsa- Hals

Vi utför även gastroskopier (magsäcksundersökning) och koloskopier (tarmundersökning).

Kirurgin innefattar operationer av ljumskbråck, navelbråck, åderbråck, hudtumörer, hemorrojder, analfistlar och -bölder.

Sjukdomstillstånd i händer och fötter tar ortopederna hand om. Andra ortopediska besvär har vi inte möjlighet att ta emot.

Urologen utreder PSA stegring med ultraljud av prostata och cellprovtagning (biopsier). Cystoskopi, urinflödesmätning och förhudsoperationer utförs också.

Inom öron- näsa- hals kan vi vara behjälpliga med allergiutredningar, CPAP-inträning, hudtumörsoperationer, hörseltest, insättning av rör i öronen, näsblödningsbehandling, radiofrekvensbehandling av näsmusslor, spolning av bihålan, sömnapnéutredning, yrsel- och balansutredning.

Skopierna som utförs är gastroskopi som är en undersökning av matstrupe, magsäck och tolvfingertarm samt koloskopi som är en undersökning av tjocktarmen. Instrumenten som används vid undersökningarna är en mjuk, böjlig slang. Borttagning av polyper samt cellprovtagningar kan göras i samband med undersökningarna.

Specialistläkarna har ny Filial i Helsingborg from 2016-01-01, Prästgatan 24, 252 24 Helsingborg.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.