Nytt

Sölvesborg Ungdomsmottagning

Öppettider

| Mån 08:00 – 16:30 Bokande besök | Ons 08:00 – 16:30 Bokande besök | Fre 08:00 – 16:30 Bokande besök

Tjänster

Sölvesborg Ungdomsmottagning

Om du är under 26 år och har funderingar över kropp och själ kan du vända dig till oss.

Vi vill att du ska känna att respekt, jämlikhet och öppenhet präglar ditt möte med oss, oavsett vad du söker för eller oberoende av religion, kulturell bakgrund, funktionshinder, sexuell läggning eller sexuell identitet och oavsett kön.

Vår ungdomsmottagning är HBTQ-certifierad och miljöcertifierad.

Varmt välkommen!

Information till patienter

Telefontid tidbokning: 0456-731215

Vi har call-back på telefonen. Det innebär att du får göra val vem du vill prata med och sen får du en tid när vi ringer upp dig. Du kan ringa in när som helst på dygnet för att boka telefontid.

Du kan även boka tid på http://solvesborgum.bokadirekt.se

Vi lägger ut tider på bokadirekt 1-2 veckor i taget. Om bokadirekttiderna är tillfälligt fullbokade så kan du alltid ringa för att boka en tid via telefon.

Till dig som vill testa dig för könssjukdomar eller enbart vill förnya recept på preventivmedel som du trivs med kan du boka ett 10-miuters besök under fliken ‘förnyelse av preventivmedelsrecept’ alternativt ‘test för könssjukdomar’ i rullisten.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.