Solna SpecialistCenter

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Saknas

Solna SpecialistCenter

Solna SpecialistCenter har varit etablerade i Solna sedan 2004. Kliniken har därför ett stort patientunderlag och många nöjda patienter. Verksamheten är lagom stor för att skapa en trevlig miljö för både patienter och läkare.
Hos Solna SpecialistCenter finner du specialistkompetens inom öron-näsa-hals, endokrinologi,diabetologi, hematologi (blodsjukdomar) och allmänmedicin. Våra läkare har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom sina respektive specialistområden. Solna SpecialistCenter ligger centralt i Läkarhuset , Solna Centrum, med två apotek i omedelbar närhet. I huset finns även Närakuten, Solna-Sundbyberg laboratorium, VC, BVC, MVC, sjukgymnaster samt tandläkare och tandhygienister.
Solna SpecialistCenter har erhållit Hälso- och sjukvårdsnämndens miljödiplomering. Vi arbetar kotinuerligt för att minska negativ miljöpåverkan i verksamheten och för att långsiktigt främja miljö och hälsa.

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Öron, Näsa, Hals

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.