Smile Tandvård Mölndal

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 17:00 | Fre 08:00 – 13:00

Tjänster

Saknas

Smile Tandvård Mölndal

Allmäntandvård

Kosmetisk tandvård

Tandhygienist

Mikroskop

Specialisttandvård:

Protetik (kronor, broar, implantat)

Kirurgi

Ortodonti (tandreglering)

Radiologi (3D röntgen)

Parodontologi (tandlossning)

Mitt på torget med vår flagga utanför hittar du vår klinik sedan drygt 10 år tillbaka. Känn dig hemma hos oss på Colosseum Mölndal. Kliniken är stor och modern men vi har behållit den hemtrevliga känslan.

Vi tycker det är en stor klinik med stort hjärta och hoppas du upplever hjärtat och all kompetens vi har samlat i samma klinik. Vi har nästan alla specialiteter samlade på plats i Mölndal. Kliniken har även en stor utbildningsavdelning som är uppkopplad mot våra övriga kliniker. Läget gör det enkelt att ta kollektivtrafiken hit. Ovanför köpcentrat har våra kunder 2 timmars fri parkering. Delar av Colosseums administration har även kontor här – för att vara nära verkligheten. Vi tror du kommer gilla vår klinik. Välkommen!

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.