Smile Tandvård Malmö City

Öppettider

| Mån-Ons 07:30 – 18:30 | Tor 08:00 – 17:30 | Fre 08:00 – 14:30

Tjänster

Saknas

Smile Tandvård Malmö City

Här finns allmäntandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och branschledande specialisttandläkare. Delaktighet, utveckling och laganda är viktiga ingredienser i vår vardag och i vår målsättning att ge dig Sveriges bästa tandvård.

Här får du en trygg och bekväm tandvård med ett personligt bemötande på dina villkor. Smile Malmö erbjuder dig undersökningar, lagningar, tandblekning, implantat och mycket mer.

På Smile Malmö City kan hela familjen gå till samma tandläkare och barn och ungdomar går självklart gratis hos oss.

Det ska vara enkelt att gå till tandläkaren. På Smile Malmö City har vi även specialister i ortodonti (tandreglering), pedodonti (barntandvård), protetik och kirurgi.

Information till patienter

Har avtal med Region Skåne – allmän barn- och ungdomstandvård.

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.