Smärtrehab, Rehabiliteringsmedicin mottagningen Sunderby sjukus, Närsjukvård

Öppettider

| Mån-Fre 07:00 – 17:00

Tjänster

Saknas

Smärtrehab, Rehabiliteringsmedicin mottagningen Sunderby sjukus, Närsjukvård

Smärtrehabs mottagning ingår i Sektionen för Rehabiliteringsmedicin. Enheten har ett länsuppdrag vad gäller specialiserad smärtrehabilitering för vuxna personer med långvarig godartad smärta från rörelse- och stödjeorganen.

Vi bedriver utredning och rehabilitering i team med patienten som aktiv samarbetspartner

Du som uppfyller kriterier för rehabilitering på specialistnivå kan remitteras till enheten av läkare inom Norrbottens läns landsting, privatpraktiserande läkare och läkare inom företagshälsovård i Norrbotten.

Du måste kunna klara dig själv under vistelsen eller ha med dig någon annan person som hjälp. Möjlighet finns till boende på Patienthotellet, Sunderby sjukhus.

Läs mer om oss under mottagningens webbplats

Information till patienter

Remisskrav

Ja.

Information till besökare

Besökstider

Mån-Fre 07:00 – 17:00

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.