Smärtmottagningen Sunderby sjukhus

Öppettider

| Mån-Fre 07:00 – 17:00

Tjänster

Saknas

Smärtmottagningen Sunderby sjukhus

Smärtmottagningen i Sunderby sjukhus är en specialistresurs med länsfunktion för patienter med komplex långvarig godartad smärta. Här finns tillgång till flera yrkeskategorier bl a läkare, sjuksköterska, fysioterapeut och psykolog.

Smärtmottagningen har övergripande ansvar för utredning, behandling, rehabilitering, utbildning och utveckling av specialiserad smärta inom region Norrbotten. Verksamheten sker i öppenvård.

Kontakt via e-tjänster se Rehabiliteringsmedicins hemsida.

Information till patienter

Både patienter och personal uppskattar om du kommer doftfri till besöket hos oss. Om du har fått förhinder och inte kan komma på ett bokat besök, ring i god tid och avboka. Någon annan kan få din tid och du slipper betala för ett uteblivande. På vår klinik har vi ett uppringningssystem. Det innebär att du inte behöver vänta kvar i telefonkö utan du får uppge det nummer du vill bli kontaktad på så ringer vi upp dig

Remisskrav

Ja.

Information till besökare

Besökstider

Mån-Tor 07:30 – 15:45

Fre 07:30 – 14:00

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.