Smärtmottagning Sundsvall

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 16:30 | Fre 08:00 – 16:00

Tjänster

Smärtmottagning Sundsvall

Smärtmottagning och smärtrehabilitering ingår som en del i Rehabiliteringskliniken.

På mottagningen sker utredning av patienter med långvarig benign smärta. Vi har även en smärtrehabilitering som bedrivs i kursform, där ingår psykolog, kurator, sjukgymnast, arbetsterapeut och en rehabsamordnare.

Information till patienter

PARKERING – FÖR RÖRELSEHINDRADE MED PARKERINGSTILLSTÅND finns parkeringsplatser i nära anslutning till sjukhusets entré och i sjukhusets garage, där parkeringsplatser finns i zon 5 i mitten av garaget, nära till hissen upp till centralreceptionen. ÖVRIG PARKERING finns endast utomhus, även med elbilsladdning. Det är Parkster som sköter sjukhusets parkeringar.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.