Skinnskatteberg Fysioterapimottagning

Öppettider

Saknas

Tjänster

Skinnskatteberg Fysioterapimottagning

Välkommen till Skinnskatteberg Fysioterapimottagning

Hos oss kan du få hjälp med besvär som påverkar din rörelseförmåga. Det kan vara besvär i rörelseapparaten, rehabilitering efter skador eller sjukdomar eller om du behöver stöd för att öka din fysiska aktivitet. Vi arbetar med att förebygga, undersöka och behandla smärttillstånd och andra funktionsnedsättningar. Det kan röra sig om t ex:

– Besvär med nacke/rygg, leder och muskler

– Problem under och efter graviditet

– Stressrelaterade problem

– Astma och KOL

– Övervikt

– Yrsel och balansrubbningar

Vi arbetar med behandlingsmetoder som har evidens, exempelvis akupunktur, artrosskola och individuellt anpassade träningsprogram. Hos oss på fysioterapimottagningen finns ett välutrustat gym.

När du kommer till oss gör vi en undersökning och bedömning av dina besvär och tillsammans lägger vi upp en aktiv behandlingsplan, vilket innebär att du som patient är delaktig i din behandling.

Vi har ett nära samarbete med läkare och övrig personal på vårdcentralen.

Information till patienter

Remisskrav

Du behöver ingen remiss för besök hos oss.

Information till besökare

Besöksregler

Rökning förbjuden på området

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.