Sjukhustandvården Ljungby

Öppettider

| Mån-Tor 07:30 – 17:00 | Fre 07:30 – 16:30

Tjänster

Sjukhustandvården Ljungby

Sjukhustandvård finns på tre kliniker i länet, Centrallasarettet Växjö, Rättspsykiatriska kliniken i Växjö och Ljungby lasarett.

Vi arbetar som ett stöd och komplement till sjukvården och allmäntandvården. Till oss kommer du som patient vid ett ökat behov av särskilt omhändertagande på grund av svårare medicinska sjukdomstillstånd, funktionshinder eller grav tandvårdsrädsla.

Behandling mot tandvårdsrädsla sker i samarbete med psykoterapeut enligt KBT-metoden, med utslussning till ordinarie tandläkare som mål. Som patient hos oss träffar du erfaren personal med specialkompetens att ta hand om dig med särskilda behov.

För att kunna utredas hos oss, krävs en remiss.

Information till patienter

Remisskrav

Ja.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.