Sjukgymnastiken Särö, Särö

Välkommen till vår sjukgymnastik/fysioterapi!

Vi hjälper dig vid olika sorters smärta, stelhet i leder eller svaghet i muskler. Ibland behövs hjälp för att komma igång efter en skada eller en operation. De vanligaste besvären är relaterade till rörelse- och stödjeorganen, kroniska tillstånd, generell smärta, hjärt- och lungsjukdomar samt stressrelaterade symtom.

Vi undersöker, bedömer och behandlar dina symtom och tillsammans lägger vi upp en behandlingsplan och fastställer en tydlig målsättning. Du som patient är huvudaktör och har ett stort eget ansvar. Vi hjälper och guidar dig efter behandling till ett fortsatt hälsosamt liv. Du behöver ingen remiss för att komma till oss. Välkommen att boka tid!

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.