Sjukgymnastgruppen Stockholm AB

Öppettider

| Mån-Fre 07:30 – 17:00

Tjänster

Sjukgymnastgruppen Stockholm AB

 På Sjukgymnastgruppen arbetar nio leg. sjukgymnaster/fysioterapeuter. Sju av oss har hög kompetens och lång erfarenhet inom Ortopedisk Manuell Terapi och idrottsskador. Vi bedömer, behandlar, förebygger och ger träningsråd vid smärtor i rygg, nacke, axlar, armbågar, händer, höfter, knä och fötter. Vid behov ger vi akupunktur.
Två av oss arbetar med psykosomatik och tar emot patienter med oförklarlig spänning eller smärta och utmattningstillstånd som exempel.
Vår lokal ligger nära Odenplan. Vi har ljusa, stora lokaler som även rymmer ett gym. Akuttider kan ordnas efter överenskommelse. Ingen remiss behövs och vi är anslutna till Landstinget, Region Stockholm.

Driftsform

Driftsform: Övrigt

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.