Nytt

Neurologisk dagrehabilitering, Stiftelsen Stora Sköndal

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 16:00

Tjänster

Neurologisk dagrehabilitering, Stiftelsen Stora Sköndal

Neurologisk dagrehabilitering Stora Sköndal
Stora Sköndal erbjuder specialiserad neurologisk rehabilitering för dig som har drabbats av olika sjukdomar och skador i nervsystemet. Vi har effektiva rehabiliteringsprogram för Stroke, Parkinsons sjukdom, Epilepsi, MS, Cervikal dystoni och olika typer av förvärvad hjärnskada.
Här finns flera kompletta rehabiliteringsteam som samarbetar med dig och dina närstående. Det är du som står i fokus. Vårt mål är att stödja dig till ett så självständigt liv som möjligt.
Rehabiliteringen riktar sig till vuxna och du behöver remiss från din läkare.
Dagrehabilitering innebär att du bor hemma, och kommer hit två till tre dagar i veckan, oftast under 8 till 10 veckor . Rehabiliteringsprogrammet sker ofta i gruppform men kan också utformas individuellt.
Läs mer om oss på vår hemsida www.storaskondal.se.
 

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Specialiserad neurologisk rehabilitering

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.