Nytt

Neurointensivvårdsavdelning, Göteborg

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Saknas

Neurointensivvårdsavdelning, Göteborg

En av sex neurointensivvårdsavdelningar i landet med inriktning på akuta neurologiska sjukdomstillstånd och skador på hjärnan eller ryggmärg.

Information till besökare

Besökstider

Mån-Sön Dygnet runt

Besöksregler

Besök av dig som närstående är en viktig del i tillfrisknandet av patienter på vår avdelning. Vi har inga fasta besökstider men då det på morgonen pågår omvårdnadsarbete är det bra att komma på besök efter kl 9. Barn får gärna besöka vår avdelning. Kontakta ansvarig personal innan besöket och stäm av när besök är lämpligast. Undersökningar, behandling och omvårdnad pågår dygnet runt på NIVA och ibland måste vi därför be er vänta utanför avdelningen i vårt närståenderum. Vi hämtar er igen när det går bra att komma in igen.

Lika viktigt som besök är patienternas behov av vila, därför är det önskvärt att besöken inte blir för långa samt att det inte är för många besökare åt gånger, vi tar emot två besökare åt gången på salarna. Varje dag mellan kl 14:00 och kl 16:30 har vi patientvila och då vill vi vanligtvis undvika besök.

På våra salar ligger vanligtvis två patienter. Visa hänsyn till den andra patientens integritet och uppehåll dig endast vid din närståendes säng.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.