Nytt

Neonatalvårdsenheten Länssjukhuset Ryhov

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Neonatalvårdsenheten Länssjukhuset Ryhov

På neonatalvårdsenheten vårdas för tidigt födda och sjuka nyfödda barn. Enheten har 18 vårdplatser och ligger i direkt anslutning till sjukhusets förlossningsavdelning. Inom neonatalvårdenheten finns även en familjeenhet med tio rum där föräldrar i mån av plats kan bo under vårdtiden, där kan också barnet vårdas hos sina föräldrar och familjen sköter själv matlagning och tvätt. Neonatal hemsjukvård erbjuds till många familjer under slutet av vårdtiden. Detta innebär att föräldrarna själva vårdar sitt barn i hemmet med regelbunden kontakt och uppföljningsbesök på neo hemsjukvårdsmottagning.

Information till besökare

Besöksregler

Besök endast för föräldrar och syskon. Besök inte avdelningen om du har feber, förkylningsbesvär, diarré, kräkningar eller andra symtom som kan medföra att du smittar.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.