Nytt

Neonatalmottagning, Göteborg

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 16:00

Tjänster

Neonatalmottagning, Göteborg

Neonatalmottagningen följer barn mellan 0-6 år.

Vi följer barn som har varit vårdade både lång och kort tid på Neonatalavdelning men vårt huvudområde är barn som är födda under vecka 28 och/eller haft annan svår sjuklighet.

Vi har sjuksköterskemottagning, läkarmottagning och psykolog för screening enligt nationella riktlinjer.

Till sjuksköterskemottagningen kommer barn den närmsta tiden efter utskrivning för uppföljning innan BVC/annan mottagning tar över den fortsatta uppföljning.

Till läkarmottagningen kommer främst barn som följer det Nationella uppföljningsprogrammet och läkarna träffa då barnen vid olika åldrar för utvecklingsbedömning.

Till psykologen kommer barn som följer det Nationella uppföljningsprogrammet och detta sker vid ca 2 år korrigerad ålder och 5,5 års okorrigerad ålder om barnet är förtidigt fött.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.