Nytt

Neonatalavdelningen Västervik

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Saknas

Neonatalavdelningen Västervik

Hos oss vårdas nyfödda barn som i nyföddhetsperioden har behov av extra tillsyn. Det kan till exempel handla om att barnet har fötts för tidigt, att barnet behöver behandling för t ex gulsot, infektion eller andningsproblem.

Vi strävar efter att föräldrar och barn ska vara tillsammans under vårdtiden, så att du som förälder är delaktig i omvårdnaden av ditt barn. Vi erbjuder hjälp och stöd så att ni kan förbereda er för hemgång.

Om ditt barn har vårdats hos oss en längre tid kan det bli aktuellt med ett återbesök hos en läkare och/eller sjuksköterska.

Information till patienter

Ålder

Vi tar emot patienter som är 1 år eller yngre.

Information till besökare

Besökstider

Mån-Sön Dygnet runt

Besöksregler

För familjen gäller fria besökstider efter överenskommelse med personalen. På grund av infektionsrisken vill vi undvika övrigt besök.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.