Nytt

Neonatalavdelning 45 Sundsvall

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Saknas

Neonatalavdelning 45 Sundsvall

Avdelning 45 är barnklinikens nyföddhetsavdelning. Vi har 12 vårdplatser där vi tar hand om sjuka nyfödda och för tidigt födda barn från graviditetsvecka 28.

Personal från avdelning 45 är alltid med vid kejsarsnitt och vid normalförlossningar där barnet antingen kommer för tidigt eller förväntas må dåligt. Vi tar med oss mammans närstående till avdelningen så de är med barnet hela tiden från första stund och senare kan berätta för mamman vad som hänt. Alla nyförlösta mammor (och naturligtvis även närstående) flyttar hit direkt efter förlossningen och bor på avdelningen tillsammans med sina barn. Eftersom föräldrarna bor på avdelningen under barnets hela vårdtid är de hela tiden nära sina barn och är delaktiga i vård/omvårdnad

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.