Nytt

Move & Walk Sverige AB, Göteborg

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Saknas

Move & Walk Sverige AB, Göteborg

Move & Walk är experter inom medfödda och förvärvade neurologisk skador. Utmärkande är att vi använder och tillämpar våra kunskaper ur att helhetsperspektiv med konduktiv pedagogik som bas. Konduktiv pedagogik fungerar som ett komplement till ordinarie habilitering och rehabilitering.

Re/habilitering sker vanligtvis intensivt i 4-veckorsperioder samt uppföljningsveckor ock konsultationer. Re/habilitering bedrivas i grupp, två, tre eller fyra timmar per dag, beronde på deltagarens förutsättningar och mål.

Gruppen består normalt av fyra till sju personer, beroende på diagnos, kognitiv, förmåga, ålder, inreessen m.m. Vi har som målsättning att göra grupperna så homogena som möjligt.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.