Mottagning unga vuxna Umeå

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Mottagning unga vuxna Umeå

Verksamheten vänder sig till dig mellan 18 och 25 år med varierande behov av specialistpsykiatrisk diagnostik och behandling.

På mottagningen arbetar psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, skötare, läkare, sekreterare och fysioterapeut. Vi har även tillgång till arbetsterapeut.

I början av din kontakt med oss kommer du att erbjudas en informationsträff, där vi berättar mer om vår mottagning och hur vi arbetar. Den är frivillig och får gärna ta med en anhörig.

Därefter kommer du att få tid för bedömning och behandlingsplanering hos kurator och/eller psykolog. Under det samtalet går vi igenom ditt behov av specialistpsykiatrisk behandling för att på bästa sätt kunna lägga upp en plan för din fortsatta kontakt med oss.

Behandlingen kan ske individuellt och/eller i grupp och kan vara psykologisk, psykosocial, medicinsk, arbetsterapeutisk, familje- och nätverksorienterad eller fysioterapeutisk med inriktning på kroppskännedom.

Vi har ett nära samarbete med socialtjänst, försäkringskassa, arbetsförmedling, skola, familj och anhöriga.

Vår verksamhet är HBTQ-diplomerad.

Information till patienter

Om du har en pågående behandlingskontakt på mottagningen – använd våra e-tjänster

Mottagningsköterska: telefon 090-785 93 61

Sekreterare: telefon 090-785 63 41

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.