Nytt

Mottagning Medicinsk psykologi Solna, Karolinska Universitetssjukhuset

Öppettider

Saknas

Tjänster

Mottagning Medicinsk psykologi Solna, Karolinska Universitetssjukhuset

Hos oss arbetar specialister inom klinisk psykologi och neuropsykologi. Vi har särskild kunskap om och erfarenhet av patienter med somatiska sjukdomar och funktionshinder.
Vi har också lång erfarenhet av patienter med långvarig smärta där läkare, psykologer, sjuksköterska och sjukgymnast arbetar i team med patienten.

Välkommen till Medicinsk psykologi.

Medicinsk psykologi är en multiprofessionell verksamhet med psykologer, fysioterapeut, läkare och sjuksköterska.
I verksamheten utförs neuropsykologiska utredningar och vi erbjuder evidensbaserad psykologisk och beteendemedicinsk behandling för patienter som i samband med somatisk sjukdom också lider av kognitiva svårigheter, ångest, depression, sömnsvårigheter, svårbehandlad smärta, PTSD och procedurrädsla.

Vi arbetar med patienter i alla åldrar, föräldrar och anhöriga med den övergripande målsättningen att hjälpa patienter uppnå så god funktion och livskvalitet som möjligt. Vi tar primärt emot patienter som remitteras internt från Karolinska Universitetssjukhuset.

Medicinsk psykologi är en sammanslagning av Psykologkliniken och Beteendemedicinsk smärtbehandling.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.