Nytt

Mottagning för unga vuxna Lund

Öppettider

| Mån-Fre 10:00 – 11:00 | Mån-Fre 14:00 – 15:00

Tjänster

Mottagning för unga vuxna Lund

Unga vuxna i Lund vänder sig till dig mellan 16-29 år som behöver någon att prata med. Vi har som mål att hjälpa dig så snabbt som möjligt.

På mottagningen träffar du en socionom eller sjuksköterska som tillsammans med dig kartlägger vad det är du vill ha hjälp med. Här har du en relativt kortvarig kontakt och skulle det visa sig att du behöver eller önskar en längre kontakt försöker vi hjälpa dig vidare. Hos oss finns det möjlighet till bedömning av läkare och sjukgymnast om det i samtal framkommer behov.

Att komma till mottagningen är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss. Skulle du behöva träffa en läkare eller sjukgymnast på mottagningen eller om vi skulle behöva hänvisa dig vidare, till exempel till primärvården, kommer det besöket att kosta som ett vanligt läkarbesök.

Besöken här är frivilliga och sker under sekretess

Samverkansmottagning mellan Lunds kommun och Region Skåne.

Mottagningen för unga vuxna är en del av de offentliga vårdcentralerna i Lund samt Laurentiikliniken, Capio Citykliniken och Hälsocentralen Sankt Hans.

Information till patienter

Ålder

Vi tar emot patienter som är från 16 – 29 år.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.