Nytt

Mottagning BUMM Liljeholmen

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 16:30

Tjänster

Mottagning BUMM Liljeholmen

Mottagning BUMM Liljeholmen är en medicinsk specialistmottagning för barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Här arbetar barnläkare, barnsjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare i team med barnet i fokus. Vår mottagning finns i Vårdhuset i Liljeholmens Galleria.

Vi tar gärna emot remiss från sjukhusets specialistmottagningar, barnakut och vårdvals-BUMM.

På Mottagning BUMM Liljeholmen utreder och behandlar vi barn och ungdomar. Vi har ett kontinuerligt och nära samarbete med kollegor och övriga specialister på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Sachsska barnsjukhuset, Barn- och ungdomspsykiatri (BUP) och socialtjänst är andra vårdgivare och instanser som vi har nära kontakt med.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.