Minnesenheten, Karlskrona

Öppettider

| Mån-Tis 08:00 – 11:00 | Ons 13:00 – 15:00 | Tor-Fre 08:00 – 11:00

Tjänster

Saknas

Minnesenheten, Karlskrona

Minnesenheten som är en länsövergripande specialistenhet består av en mottagning med mobilt team.

Vi som arbetar här är ett team bestående av specialistläkare, neuropsykolog, specialistsjuksköterskor, arbetsterapeut, skötare, medicinska sekreterare, dietist och kurator.

Vi tillhör Blekinges länsgemensamma psykiatri.

Information till patienter

Glömska är en naturlig del av livet för såväl gammal som ung. Vi glömmer namn, var vi lagt nycklarna och att vi skulle gå till tandläkaren. Vår ofta stressade tillvaro gör oss ibland förvirrade, men all glömska är inte naturlig. Framförallt är tilltagande och besvärande glömska ingen naturlig del av det normala åldrandet.

Om du eller närstående misstänker en demenssjukdom så tveka inte att kontakta vården. Du kontaktar i första hand din läkare på vårdcentralen för en utredning. Om det krävs vidare bedömning eller utredning av specialist så skickas remiss till minnesenheten. Vid besöket ser vi gärna att det finns någon anhörig som kan bidra med information om aktuella symtom eller svårigheter i vardagen.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.