Medicinsk mottagning nyanlända Norrköping, Norrköping

Öppettider

| Mån 10:00 – 12:00 | Mån-Tor 13:00 – 16:00 | Tis-Fre 08:00 – 12:00 | Fre 13:00 – 15:00

Tjänster

Medicinsk mottagning nyanlända Norrköping, Norrköping

Vi på medicinsk mottagning för nyanlända har i uppdrag att erbjuda riktade hälsoundersökningar till dig som är nyanländ i Sverige och som kommer hit som asylsökande, kvotflykting, anhöriganknytning eller kärleksanknytning.

Vårt team består av sjuksköterskor, läkare, kuratorer och vårdadministratör. Vår målsättning är att träffa dig så nära din hemort som möjligt och därför samarbetar vi med ett antal vårdcentraler i länet där vi har våra mottagningar.

När du kommer på din hälsoundersökning får du träffa en sjuksköterska som ställer frågor om din hälsa och du får lämna blodprover. Skulle du efter sjuksköterskebesöket behöva träffa läkare eller kurator så finns möjlighet till detta.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.