Medicinmottagning Hudiksvall

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 16:30

Tjänster

Saknas

Medicinmottagning Hudiksvall

Medicinmottagning är indelad i olika team där flera yrkesgrupper samarbetar för att ge dig som patient bästa möjliga omhändertagande. För kontakt, se respektive mottagnings telefonnummer och telefontider.

Här arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare inom allmän internmedicin, reumatologi, mag-/tarm- och diabetes-/endokrinologisjukvård. Mottagningen har också en AK-mottagningen där sjuksköterskor bland annat arbetar med att dosera blodförtunnande läkemedel, och en fotvårdmottagning med fotvårdsspecialister.

I anslutning till medicinmottagningen finns en dagvårdsmottagning och en dialysmottagning.

Information till patienter

När du ringer till medicinmottagningen ställs du i telefonkö och blir uppringd när det är din tur.

Remisskrav

Din läkare kan skicka en remiss till oss. Du kan också själv skicka en så kallad egen vårdbegäran. En egen vårdbegäran bedöms på samma sätt av vårdmottagningen som om den vore en remiss från läkare. Men det är viktigt att komma ihåg att en egen vårdbegäran inte betyder att du verkligen har rätt att få specialistvård. Som vårdsökande kan du då istället bli hänvisad till din hälsocentral eller till egenvård. Egen vårdbegäran kan inte göras till alla verksamheter.

Ålder

Vi tar emot patienter som är 18 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.