Medicinklinik PD-mottagning Karlshamn

Öppettider

| Mån-Tor 07:00 – 16:00 | Fre 07:00 – 15:00

Tjänster

Medicinklinik PD-mottagning Karlshamn

På PD-mottagningen (peritonealdialys eller påsdialys) har vi utbildning, träning och uppföljande besök för dig som får dialysbehandling. Målet är att du ska kunna sköta din dialysbehandling själv.

Att lära sig behandlingen tar cirka två veckor och träningen sker till största del på PD-mottagningen. Därefter kommer du på besök en gång i månaden eller efter behov och önskemål.

Vid dialysen renas blodet av dialysvätska i bukhålan. Genom en permanent inopererad kateter leds dialysvätskan in i bukhålan. Bukhinnan fungerar som dialysfilter och det sker ett utbyte av slaggprodukter och näringsämnen till och från blodet.

PD-mottagningen utreder även patienter som kan komma i fråga för en njurtransplantation.

Läs mer under fliken Vårt utbud.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.