Medicinklinik Hematologimottagning, Karlskrona

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 16:00 | Fre 08:00 – 12:00

Tjänster

Medicinklinik Hematologimottagning, Karlskrona

På hematologimottagningen bedrivs öppenvård för patienter med hematologiska sjukdomar (hematologi betyder läran om blodet och dess sjukdomar). En blodsjukdom påverkar blodets sammansättning så som blodceller, hemoglobin och protein, samt blodets förmåga att koagulera.

De vanligaste är myeloproliferativa blodsjukdomar(polycytemia vera, essenstiell trombocytos, ITP och myelofibros), myelodysplastiskt syndrom (MDS), anemi av med olika orsaker, blodcancer (akut och kronisk leukemi), lymfom och myelom.

Hit remitteras patienter med blodsjukdomar för utredning, behandling och uppföljning. Vi diagnostiserar och behandlar alla typer av sjukdomar i blodet, i de blodbildande organen och i lymfvävnad.

Information till patienter

Här kan du få rådgivning, förnya ditt recept samt förlänga ditt sjukintyg.

Remisskrav

Vi tar emot patienter via remiss. Det går också bra att ta kontakt med oss genom en egenremiss. Du hittar en remiss för nerladdning under Vårt utbud.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.