Medicinklinik Allergimottagning Karlskrona

Öppettider

| Mån 08:00 – 17:00 | Tis 08:00 – 16:00 | Ons 08:00 – 17:00 | Tor 08:00 – 16:00

Tjänster

Medicinklinik Allergimottagning Karlskrona

Allergimottagningen är en specialistmottagning med planerad verksamhet för patienter med olika allergisjukdomar. Vi utreder och behandlar allergier och annan överkänslighet från hud, till exempel nässelutslag och problem med ögon, näsa, luftrör och magtarmkanalen. En del i utredningen kan till exempel vara ett allergitest, ett så kallat pricktest.

Vi utreder också patienter med svårbedömda andningsbesvär, långvariga luftvägsbesvär, överkänslighetsreaktioner mot läkemedel, anafylaktiska reaktioner och astma

Information till patienter

Här kan du få rådgivning av en sjuksköterska, förnya recept samt förlänga sjukintyg.

Till oss får du komma på besök efter tidsbeställning.

Remisskrav

Vi tar emot patienter via remiss. Det går också bra att ta kontakt med oss genom en egenremiss. Du hittar en remiss för nerladdning under Vårt utbud.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.