Medicinavdelning Hudiksvall

Öppettider

| Mån-Sön 14:00 – 17:00

Tjänster

Saknas

Medicinavdelning Hudiksvall

Medicinavdelningen med strokeenhet i Hudiksvall tar emot vuxna patienter med medicinska sjukdomar eller besvär som kräver inneliggande vård. Det bedöms på akutmottagningen eller via annan vårdgivare om du är i behov av vård hos oss.

Medicinavdelningen har sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Du kan även få träffa fysioterapeut (sjukgymnast), arbetsterapeut, dietist, logoped och kurator om din vård kräver det.

Om du har vårdats för stroke eller TIA kan du kallas till ett återbesök på strokemottagningen. Hembesök från rehabteamet kan vid behov göras genom externa stroketeamet.

För rådgivning hänvisas du till 1177 och vid livshotande tillstånd ring 112.

Information till besökare:

Om du som närstående vet eller tror att du är förkyld eller har magsjuka så rekommenderar vi att du stannar hemma 24 timmar efter senaste symtom innan du besöker en närstående som vårdas hos oss. På så sätt skyddar vi både din och andras närstående. Sprita gärna händerna före och efter besöket.

Betalparkering finns utanför huvudentrén.

Fikasugna besökare får gärna besöka kiosken på entréplan.

Information till patienter

Ålder

Vi tar emot patienter som är 18 år eller äldre.

Information till besökare

Besökstider

Mån-Sön 14:00 – 17:00

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.