Medicin Falun, Avdelning 23 Medicin Falun

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Saknas

Medicin Falun, Avdelning 23 Medicin Falun

Vi tar emot patienter som kräver sluten vård för sin magtarmsjukdom eller blodsjukdom. Men vi vårdar även patienter med andra medicinska sjukdomar samt ger vård vid livets slut.

Du hittar hit via huvudentrén, följ skyltar mot hisshall A4.

Information till patienter

Beroende på orsak till vårdbesök kan vissa förhållningsregler och förberedelser gälla, läs därför noggrant igenom vad som står i kallelsen.

Information till besökare

Besökstider

Mån-Sön 10:00 – 20:00 eller enl ök

Besöksregler

Doftfritt. Parfym, rakvatten och andra starka dofter kan vara besvärligt för en del. Undvik därför detta när du besöker oss. Du får endast röka på anvisade platser. Mobiltelefon får endast användas i blå zoner, vid osäkerhet fråga personalen.

All personal har tystnadsplikt.

Som anhörig går det självklart bra att ringa till oss. Vi har dock önskemål om att ni inte ringer före klockan 11:00 då personalen kan ge bästa information först efter förmiddagens vårdarbete. Vi ser gärna att anhöriga samordnar sig och att bara en av er har kontakt med oss.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.