Mammografimottagningen Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Öppettider

| Mån-Tis 07:30 – 16:30 | Ons-Tor 07:30 – 18:30 | Fre 07:30 – 14:00

Tjänster

Mammografimottagningen Mälarsjukhuset, Eskilstuna

I Sörmland finns mammografimottagningar på Mälarsjukhuset i Eskilstuna, Kullbergska sjukhuset i Katrineholm och Nyköpings lasarett. Mammografisk hälsoundersökning utförs på alla tre mottagningarna. Mammografisk hälsoundersökning omfattar alla kvinnor i åldrarna 40 -74 år och undersökningen utförs vartannat år. Har du inte fått något svar på undersökningen efter åtta veckor, ta kontakt med Mammografimottagingen i Eskilstuna.

Mammografimottagningen i Eskilstuna är en central enhet och all utredning av förändringar i bröst sker i Eskilstuna.

All administration och tidsbokning sker via Mammografimottagningen i Eskilstuna, även för patienter med bokad tid i Nyköping eller Katrineholm.

Om du inte fått kallelse men uppfyller kriterierna för mammografisk hälsoundersökning ta kontakt med Mammografimottagningen i Eskilstuna.

Om du har frågor, symtom eller har känt en knöl i bröstet kan du ringa för rådgivning: se kontaktuppgifter. Om du behöver utredas vidare efter en hälsoundersökning eller om du har några symtom får du en tid till Mammografimottagningen i Eskilstuna.

Information till patienter

Om du kontaktar oss via telefon följ noga instruktionen och lämna personnummer samt telefonnummer så blir du uppringd på angiven tid. Vissa dagar blir det snabbt fullt i vår telefonkö. Det beror på att många ringer till oss, prova då att ringa nästkommande vardag.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.