Mama Mia Åsö BVC

Öppettider

Saknas

Tjänster

Mama Mia Åsö BVC

Nu finns det två Mama Mia Barnavårdscentraler på Södermalm!

Mama Mia Åsö BVC på Åsögatan 160 har nu öppnat och hälsar alla föräldrar med förskolebarn välkomna att lista sig hos oss. Vi nås på tel: 08-128 986 00.

Vår BVC bedriver barnhälsovård enligt basprogrammet. Vi erbjuder föräldragrupper.

Vår mottagning ligger på entréplanet och delar lokaler med Mama Mias amningsmottagning – Amsak. Vi har nära samarbetet med Åsö Vårdcentral som ligger en trappa upp.

Vår systermottagning Mama Mia Söder MVC finns på Götgatan 83 och kan hjälpa dig med mödravård, ultraljud, preventinmedelsrådgivning/drop-in och cellprovtagning.

Mama Mias värdegrund:
För oss är det viktigt att se, bemöta och bekräfta alla våra kunder och samarbetspartner genom ett respektfullt och informativt förhållningssätt och med högsta servicefaktor.

Varmt Välkomna!

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Barnavårdscentral

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.