Nytt

Mälargården Rehab Center

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Saknas

Mälargården Rehab Center

Mälargården Rehab center har bedrivit rehabilitering sedan 1971. Våra patienter kommer från sitt eget hem för att träna intensivt hos oss. Vi bedriver rehabilitering i internatform samt dagvård. Mälargården har cirka 30 anställda, vi arbetar i multiprofessionella team. På Mälargården finns det personal i tjänst dygnet runt. Sedan januari 2010 är Mälargården auktoriserad för rehabilitering vid neurologisk skada/sjukdom, onkologisk sjukdom samt lymfödem. Mälargården har avtal med SLL gällande rehabilitering vid astma/KOL.
 
Förutom att du får ett eget rum med dusch/WC så har du alla faciliteter på bekvämt avstånd under ett och samma tak. Inom anläggningen finns ett helt nytt gym som naturligtvis är anpassat för funktionshindrade och en underbar rehabiliteringsbassäng som håller 33-34 grader. All mat lagas i vårt kök från de bästa råvaror.

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Specialiserad rehabilitering astma bronchiale och kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL)
  • Specialiserad lymfödemrehabilitering
  • Specialiserad neurologisk rehabilitering

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.