Mag- och tarmmottagning Skövde, Skövde

Öppettider

| Mån-Fre 07:30 – 16:30

Tjänster

Saknas

Mag- och tarmmottagning Skövde, Skövde

På Mag- och tarmmottagningen gör vi undersökningar på patienter som har ont eller besvär från magen, gallan eller bukspottkörteln. Undersökningarna genomför vi genom Gastroskopi, Coloskopi, Sigmoideumskopi och ERCP.

På Mag- och tarmmottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Det är viktigt att du läser kallelsen noggrant då det krävs varierande förberedelse inför undersökningarna. Exempelvis fasta och laxering. När du kommer till sjukhuset anmäler du dig på medicinmottagningen. Därefter går du till Mag- och tarmmottagningens väntrum så ropar vi upp dig så fort som möjligt. Vi finns på Skaraborgs Sjukhus Skövde plan 3. Ovanför Entréhallen.

Information till patienter

Ålder

Vi tar emot patienter som är 18 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.