Lyftet Rehab, Trelleborg

Öppettider

| Mån-Fre 07:30 – 16:00

Tjänster

Saknas

Lyftet Rehab, Trelleborg

När du behöver rehabilitering efter en skada eller har besvär med din kropp kan du vända dig till oss. Vi gör en individuell bedömning av dina besvär och tillsammans sätter vi upp en behandlingsplan för din rehabilitering.

Du kan bland annat få hjälp med fysioterapi, arbetsterapi, artrosskola, bassängträning, mammaträning och smärtskola.

Vi tar i första hand emot patienter från vårdcentralerna Anderslöv, Centrumkliniken och Fagerängen samt patienter som behöver arbetsterapi från Vårdcentralen Bokskogen.

Information till patienter

Du som är patient på Vårdcentralen Centrumkliniken eller Vårdcentralen Fagerängen ringer till oss på Lyftet Rehab för att boka en tid. Du kan också använda Centrumklinikens e-tjänster för att boka tid för nybesök till sjukgymnast eller arbetsterapeut.

Är du patient på Vårdcentralen Anderslöv eller Vårdcentralen Bokskogen? Då ska du istället kontakta vårdcentralen, så hjälper de dig att boka en tid hos oss.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.