Lycksele lasarett

Öppettider

| Mån-Fre 07:15 – 16:00 Centralreception

Tjänster

Saknas

Lycksele lasarett

Lycksele lasarett bedriver akutsjukvård och förlossningsverksamhet och har ett 80-tal vårdplatser samt är ett av länets tre akutsjukhus.

För att kunna erbjuda en trygg och säker vård med dessa stora geografiska avstånd finns en väl utvecklad prehospital vård med välutbildad och erfaren personal.

Länets ambulanshelikopter är placerad här och utför mer än 500 uppdrag per år.

Man ansvarar för överviktskirurgin i länet och utför cirka 200 ingrepp (gastric bypass) årligen. Dessutom utförs en stor del av länets höftprotesoperationer i Lycksele.

Information till patienter

Innanför huvudentrén i centralhallen finns en informationsdisk där du kan få hjälp med dina frågor, till exempel hur du hittar inom sjukhuset.

Öppettider reception: Vardagar 07:15–16:00

Akutmottagningen: Öppet dygnet runt, alla dagar i veckan.

Information till besökare

Besöksregler

Lycksele lasarett är rökfritt.

Undvik att använda starka dofter som parfym och rakvatten vid ditt besök på sjukhuset.

Det är förbjudet att fotografera i landstingets lokaler. Fråga personalen på den klinik du vistas i om eventuella undantag.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.