Lunda Tandvård Tandläkare Heidi Gross, Lund

Öppettider

| Mån-Tis 08:00 – 17:00 | Ons-Tor 08:00 – 16:00 | Fre 08:00 – 13:00

Tjänster

Saknas

Lunda Tandvård Tandläkare Heidi Gross, Lund

Lunda Tandvård är en tandvårdsklinik i centrala Lund som tillgodoser ett brett spektrum av behandlingar. Vi är ett team bestående av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som tillsammans fokuserar på att ge den bästa vården utifrån behov och förväntningar.

Våra mest centrala värderingar är att planera och utföra tandvård enligt de senaste vetenskapliga rönen samt skräddarsy behandlingsplanen för varje patient.

Välkommen att höra av dig med akuta besvär så väl som för mer planerade besök!

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.